Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 72 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

In de week van 10 december worden de WML-Watertaps van het water afgesloten. WML doet dit om bevriezing te voorkomen. Gedurende de winter worden de taps gecontroleerd en ‘voorjaarsklaar’ gemaakt. Zodat er ook in 2019 weer lekker gratis Limburgs drinkwater getapt kan worden. 

Gratis drinkwater terug in 2019 
In het voorjaar zullen onze medewerkers door Limburg rijden om de Watertaps weer aan te sluiten en te zorgen dat u kunt genieten van echt Limburgs kraanwater. Het drinken van kraanwater is overigens stukken beter voor het milieu is dan verpakt water! Dus neem van thuis een flesje mee voor onderweg. Zo draagt u ook uw steentje bij aan een beter milieu.

Reacties (1)

Ad van der Loo | 04-12-2019
Op Paaszaterdag 11 april vinden de Kennedy-Mars Sittard en de Swentibold-Mars plaats met zo'n 4000 tot 5000 deelnemers. De routes voeren langs enkele waterpunten. Die werden erg gewaardeerd afgelopen jaar. Hopelijk zijn ze dus ook komend jaar tijdig geactiveerd.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.