Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 55 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Limburgse Watertaps houden winterslaap

In de week van 25 november worden de WML-Watertaps van het water afgesloten. WML doet dit om bevriezing te voorkomen. Gedurende de winter worden de taps gecontroleerd en 'voorjaarsklaar' gemaakt zodat er ook in 2020 weer lekker gratis Limburgs drinkwater getapt kan worden. 

Gratis drinkwater terug in 2020

In het voorjaar zullen onze medewerkers door Limburg rijden om de Watertaps weer aan te sluiten en te zorgen dat u kunt genieten van Limburgs kraanwater. Het drinken van kraanwater is overigens stukken beter voor het milieu dan verpakt water! Tip: neem van thuis een duurzame waterdrager mee voor onderweg. Zo draagt u ook een steentje bij aan een beter milieu.

Waar vind ik de WML-Watertap?

Er verschijnen steeds meer Watertaps in het Limburgse straatbeeld. Waar precies? Bekijk het op deze kaart
(klik op de Watertap-symbooltjes voor informatie en een foto van de exacte locatie) of download de 'Slokje Limburg' app voor onderweg via de App Store of Google Play.

  

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiƫle waterzaken regelen.