Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er is 1 storing. Op 47 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Maas Cleanup in de strijd tegen zwerfafval

Net als in 2020 gingen er op zaterdag 18 september jl. in de hele provincie weer duizenden vrijwilligers op pad om de Maas één dag plasticvrij te maken. Op allerlei plekken langs de Maas, maar ook in wijken en langs kleinere beken en riviertjes staken vrijwilligers de handen uit de mouwen voor een schone Maas.

Dit jaar was de animo voor de Maas Cleanup actiedag extra groot vanwege de wateroverlast van afgelopen juli. Er werd dan ook nog veel meer afval gevonden en opgeruimd dan vorig jaar. 

Vanuit het hoofdkantoor van WML in Maastricht lieten we de handen flink wapperen. WML-collega’s kregen daarbij hulp van een grote ploeg van ca. 75 vrijwilligers. Samen werden de oevers van de Maas tussen Centre Céramique en Heugem opgeruimd, maar ook de wijken rondom het hoofdkantoor en het WML-terrein zelf werden opgeschoond. Gelukkig was het weer afgelopen zaterdag net zo zonnig als het humeur van alle deelnemers!  

Super bedankt aan iedereen die hier zijn of haar steentje aan heeft bijgedragen.

Tot volgend jaar allemaal! 

Maas Cleanup actie bij WML

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.