Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 5 storingen. Op 82 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Bedankt voor een schonere Maas!

Afgelopen zaterdag 19 september waren we trotse en actieve deelnemer aan de Maas Cleanup tijdens World Cleanup Day 2020.

Na de officiële aftrap door Gouverneur Theo Bovens en Maas Cleanup-initiatiefnemer Huub Waterval in de haven van Roermond, gingen in de hele provincie duizenden vrijwilligers aan de slag om de Maas en haar oevers, maar ook natuurgebieden, parken en wijken één dag plasticvrij te maken.

Ook bij WML staken we letterlijk de handen uit de mouwen. Een afvaardiging van onze directie viste samen met de andere Maas Cleanup-partners en genodigden vanuit Plastic Whale bootjes naar plastic in de Maas. Daarnaast ruimde een groep WML’ers een enorme berg zwerfaval op rond het hoofdkantoor in Maastricht en langs de Maasoevers aan de overkant van de Limburglaan.

Een schone Maas is belangrijk voor WML, tenslotte winnen we ongeveer een kwart van ons Limburgse drinkwater direct of indirect uit ‘Moeder Maas’. Namens WML daarom: iedereen bedankt voor de hulp tijdens deze eerste Maas Cleanup.

Samen blijven we het beste in Limburg naar boven halen!

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.