Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 2 storingen. Op 51 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Mogelijk drukklachten in Venlo en directe omgeving

Als gevolg van een stroomstoring is waterpompstation Groote Heide in Venlo vanochtend korte tijd buiten bedrijf geweest. Inmiddels is het pompstation weer in bedrijf en is de waterdruk in het leidingnet weer op niveau.

Het is desondanks mogelijk dat inwoners en bedrijven die water krijgen vanuit pompstation Groote Heide nog enige tijd hinder ondervinden in de vorm van verminderde waterdruk en/of lucht in het leidingsysteem. Ook is het mogelijk dat er water met een bruinige kleur uit de kraan komt. Dit is niet schadelijk voor de gezondheid. Na doorspoelen van het leidingsysteem in woning of bedrijfspand wordt het water weer helder.

Mogelijk hinder ondervinden klanten in gedeeltes van Venlo, Belfeld, Tegelen en Steyl. De oorzaak van de stroomstoring wordt nog onderzocht. We bieden onze excuses aan voor eventuele overlast.

5 oktober 2022

Reacties (1)

Piet Schreurs | 18-05-2024
Ik ben ernstig verontrust over de troep die er in mijn waterkoker achterblijft de laatste tijd. Na een nieuwe waterkoker gekocht te hebben hadden we na twee weken exact hetzelfde resultaat. Eigenlijk betekend dit dat alle apparaten waar jullie water doorheen stroomt te maken heeft met deze afzetting. Afwachtende op uw onderbouwde reactie en met vriendelijke groet ben ik voornemens een aantal watermonsters op te sturen naar een onafhankelijk laboratorium P. Schreurs

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiƫle waterzaken regelen.