Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er is 1 storing. Op 47 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Nationale Kraanwaterdag 2022

Op woensdag 28 september 2022 is het zover! Dan kunnen alle basisscholen en bso’s in heel Nederland weer deelnemen aan de Nationale Kraanwaterdag.

Op woensdag 28 september 2022 is het weer zo ver! Dan kunnen alle basisscholen en bso’s in heel Nederland weer deelnemen aan de Nationale Kraanwaterdag. Dit jaar staat de dag in het teken van ‘kraanwater, gewoon bijzonder!’. Want is het wel zo vanzelfsprekend dat er altijd schoon water uit de kraan komt? Nee dus!

Start het nieuwe schooljaar met dit leuke evenement, georganiseerd door alle Nederlandse drinkwaterbedrijven. Meld jouw school of bso gratis aan via kraanwaterdag.nl als je niets van deze dag wil missen!

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.