Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 55 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Nepprofiel WML op Facebook

Naar aanleiding van een winactie op Facebook, waarbij klanten een gepersonaliseerde bidon kunnen winnen, is gebleken dat er een nepprofiel van WML in omloop is. 

Alle deelnemers aan deze actie hebben vanuit dit nepprofiel een reactie gekregen dat men gewonnen had om vervolgens klanten direct door te leiden naar een aparte webpagina waar zij hun NAW- en creditcard-gegevens dienden achter te laten.  

Melding
Direct na deze constatering heeft WML bij Facebook melding gemaakt, zodat dit nepaccount geblokkeerd kan worden. Alle reacties die vanuit het nepprofiel zijn geplaatst, zijn verwijderd. Vanuit WML wordt de webcare extra aangescherpt.  

Vervolg winactie  
Iedereen die meegedaan heeft aan de winactie, blijft meedingen om de prijs. Zoals in het bericht vermeld, wordt op 2 augustus de winnaar bekend gemaakt. Zij krijgen van ons een bericht.  

Wat is een nepprofiel?  
Een nepprofiel is een profiel waarop iemand zich voordoet als een bedrijf of een persoon die niet bestaat. Tips om nepprofielen te herkennen:

  • Check het profiel door op de afbeelding te klikken. Is dit recent aangemaakt en heeft het geen volgers, dan gaat het waarschijnlijk om een nepprofiel.
  • Er zit een link in het bericht dat doorverwijst naar een pagina waar om NAW- of creditcard gegevens gevraagd wordt zonder dat daar direct aanleiding toe is.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiƫle waterzaken regelen.