Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 2 storingen. Op 75 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

21/10 Kom naar WL's open dag en check of je waterproof bent!

Op zondag 21 oktober aanstaande vindt de open dag van Waterschap Limburg (WL) plaats. Ook WML is als waterketenpartner aanwezig om de bezoekers “waterwijs en waterbewust” te maken. Met het programma “Ben jij waterproof?” kunnen bezoekers op ludieke manier zelf checken of hun kennis over het kraanwater op peil is.

Met deze dag geeft Waterschap Limburg een kijkje achter de schermen van het waterbeheer in Limburg. Het sluit aan op de landelijke ‘Week van Ons Water’. Bezoekers kunnen zelf zien en ervaren hoe en door welke partijen in onze provincie werken aan goed waterbeheer. In deze tijden van een veranderend klimaat en de droogte van de afgelopen periode is dat natuurlijk een relevant thema.

Het Limburgse water wordt in de breedste zin en door de verschillende partijen belicht. Dit betekent dat er een afwisselend aanbod van activiteiten en informatie geboden wordt. Waarbij het programma van WML “Ben jij waterproof?” niet mag ontbreken. Kortom: er is voor jong en oud van alles te zien, te beleven én te proeven.

De open dag is tussen 11.00 – 16.00 uur gratis toegankelijk, locatie Waterschapswerf Sittard, Rijksweg Noord 305. Check voor meer info www.waterschaplimburg.nl.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.