Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 52 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Word watermaker – Breng jezelf mee: Organisational Performance Manager Michelle

Sinds begin dit jaar schitteren zes watermakers van WML in onze nieuwe arbeidsmarktcampagne. Zowel online als offline kom je ze sindsdien overal tegen. Ontmoet onze gedreven ambassadeurs en laat je inspireren door hun verhalen.

Vandaag maken we kennis met Michelle: Organisational Performance Manager bij WML en oud-ijshockey prof.

Je moet stoppen op je hoogtepunt. En dat deed Michelle. Onderweg naar huis van haar allerlaatste, gewonnen WK als professioneel ijshockeyster, besloot ze haar ijshockeystick in te ruilen voor een carrière waar ze net zoveel energie uit kan halen. Waar ze ook van betekenis kan zijn en waar impact gemaakt wordt. Voor de maatschappij. Voor alle Limburgers.

Organisational Performance Manager bij WML

“Als Organisational Performance Manager (OPM) ben ik vooral actief als intern adviseur. Er ontstaat ergens een vraag en dan kom ik op alle betrokken afdelingen om zaken te onderzoeken, te analyseren en uiteindelijk te adviseren, zowel gevraagd als ongevraagd. Superleuk, want ik spreek daardoor enorm veel collega’s. Van operator tot sectormanager en van opzichter tot directeur. Mijn collega-OPM’ers en ik zijn constant bezig met optimalisatie. De drive om jezelf constant te verbeteren is daarbij essentieel. Niet anders dan bij topsport.” 

Breng jezelf mee

Tijdens de voorrondes van de Olympische Spelen werd Michelle onderdeel van Team NL. Zij gaven haar een belangrijk inzicht: dat je je moet beseffen dat je meer bent dan een individuele sporter, dat je een voorbeeld bent voor jongeren en voor de mensen die na jou komen. Ofwel, dat je als sporter een belangrijke rol vervult in de maatschappij. Deze toegevoegde waarde zocht zij ook in haar nieuwe baan en die heeft ze bij WML gevonden. 

“Ik ben er heilig van overtuigd dat wie je privé bent, is wie je moet en wil zijn in je werk. Dan komt het van nature. Zo zijn mijn nieuwsgierigheid, ijver, doorzettingsvermogen en het feit dat ik me graag met alles en iedereen bemoei, pluspunten in mijn vak. In mijn WK-periode hielp en ondersteunde ik andere speelsters met minder ervaring. Bij WML ondersteun ik nu de mensen die zorgdragen voor het Limburgse drinkwater. WML past, net als topsport, écht helemaal bij mij.” 

Na haar professionele ijshockeycarrière speelt Michelle (rechts op de foto) nog volop 'bandy'.


Ben jij ook op zoek naar een leuke, zinvolle baan als watermaker van Limburg? Kijk dan snel op werkenbijWML.nl.

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.