Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 5 storingen. Op 82 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Oproep drinkwaterbedrijven: herstel balans in het watersysteem!

De Nederlandse drinkwaterbedrijven doen vandaag een oproep: herstel de natuurlijke balans in het watersysteem! Om dat te bereiken zijn fundamentele hervormingen nodig. De Unie van Waterschappen ondersteunt de oproep.

In twee artikelen roepen zowel de drinkwaterbedrijven als de Nederlandse waterschappen op om zuiniger om te gaan met het beschikbare zoetwater, het water langer vast te houden, het beschikbare water slimmer te verdelen en de watersystemen klimaatbestendig te maken en het landgebruik daar op aan te passen. We lopen tegen de grenzen aan van het huidige watersysteem.

De drinkwaterbedrijven en waterschappen schreven hun oproep aan dagblad Trouw. Eerder deze maand pleitten 170 wetenschappers in die krant ervoor om juist nu radicaal te verduurzamen (“het is een blunder als we niet groener uit de coronacrisis komen”). De oproep vandaag is de ‘watervertaling’ daarvan.

Lees hier de oproep van de drinkwaterbedrijven.

Lees hier de oproep van de Unie van Waterschappen.

Link naar artikel in Trouw.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.