Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 57 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Pinkpop wijst de weg: al tien jaar gratis water

Achteraf blijken Pinkpop en Jan Smeets trendsettend. Gratis water op festivals is nu bijna vanzelf-sprekend. Dat was lange tijd wel anders. Pinkpop was in 2009 één van de eerste grote festivals die kozen voor het verstrekken van gratis water en drinkwaterbedrijf WML verzorgt dat nu voor het tiende jaar. Komend weekend wordt waarschijnlijk het drie miljoenste bekertje water sinds 2009 getapt in Landgraaf.

Vrijwilligers
Voor het tiende achtereenvolgende jaar kunnen Pinkpopbezoekers dus rekenen op een vers getapt en gekoeld bekertje Limburgs drinkwater. Gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Die bijdragen gaan naar Stichting Water for Life, zodat schoon drinkwater ook elders in wereld ‘vanzelfsprekender’ wordt. WML zet tijdens Pinkpop meer dan 200 vrijwilligers in om water te tappen en met andere activiteiten Water for Life te helpen. Eén van die vrijwilligers dit jaar is directeur Marco Schouten van Water for Life.  

Afwisselen
De weersvooruitzichten voor de Pinkpop 2018 zijn wat wisselend. Maar ook bij wat lagere temperaturen blijft water een welkome dorstlesser. Naast hydratatie vinden Pinkpop en WML het wel zo verstandig om op de lange festivaldagen het drinken van alcohol- en suikerhoudende vloeistoffen af te wisselen met water.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.