Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 4 storingen. Op 54 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Word watermaker – Breng jezelf mee: Procesoperator Ruben

Sinds begin dit jaar schitteren zes watermakers van WML in onze nieuwe arbeidsmarktcampagne. Zowel online als offline kom je ze sindsdien overal tegen. Ontmoet onze gedreven ambassadeurs en laat je inspireren door hun verhalen.

Vandaag maken we kennis met Ruben: Procesoperator bij WML, restaurateur van oude tractoren & carnavalist.

Als zevenjarig mannetje ging Ruben al met zijn vader mee naar WML voor de Sinterklaasviering. Inmiddels werkt hij er zelf al vijf jaar als procesoperator. “WML is gewoon een heel mooi bedrijf."

"We werken we hier niet in ploegen en dat is best bijzonder voor mijn functie.” Hierdoor houdt Ruben tijd over voor al zijn passies. Van carnaval vieren en carnavalswagens bouwen, tot het aanvoeren van het voetbalteam en het restaureren van oude tractoren."

Procesoperator

​​​​​​​“Als procesoperator zorg je voor schoon en veilig drinkwater door het oppompen en zuiveren van zowel grond- als oppervlaktewater. Je voert onderhoud en controlerondes uit en lost storingen op. Elke dag is anders. Soms heb je een week lang 24/7 storingsdienst. Dat klinkt misschien vervelend, maar het is heel spannend. Als procesoperator A, B, C of D kun je doorgroeien binnen WML en verantwoordelijk zijn voor één of meerdere locaties. 

Breng jezelf mee

Mensen vragen mij altijd hoe ik zaken zou regelen. Ik wil me er in eerste instantie nooit mee bemoeien, maar uiteindelijk ben ik dan toch de kartrekker. Dat gaat van weekendjes weg organiseren, prins carnaval worden, aanvoerder van het voetbalteam zijn, tot aan het bouwen van de gekste carnavalswagens. Ze weten gewoon dat ik alles tot in de puntjes regel. Je doet iets 100% of je doet het niet. En ja…, zo ben ik dus ook op mijn werk. Als procesoperator moet je goed in teamverband kunnen werken, een technische achtergrond hebben en verstand hebben van elektrotechniek. Ik ben met sleutels in mijn hand geboren, dus een betere baan kan ik me niet wensen. Samen met vrienden restaureer ik oude tractoren. Wat ik leer tijdens het sleutelen, pas ik toe in mijn werk en andersom natuurlijk.” 


Ben jij ook op zoek naar een leuke, zinvolle baan als watermaker van Limburg? Kijk dan snel op werkenbijWML.nl.

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.