Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 72 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Slokje Limburg op Preuvenemint

Tijdens het Preuvenemint bieden restauranthouders de bezoekers dit jaar tijdens het Preuve iets extra’s: een ‘Slokje Limburg’. Limburgs kraanwater past als verfrissend streekproduct goed bij het culinaire festijn in Maastricht, vinden restaurateurs, het organiserend Struyskommitee en drinkwaterbedrijf WML. WML is mede daarom maatschappelijk partner van het Preuvenemint.

Slokje Limburg voor goed doel
De horecaondernemers bieden bij elk gerecht, voor een ‘Preuvenelap’ extra, een karaf met een  ‘Slokje Limburg’ aan. De opbrengst daarvan draagt het Struyskommitee af aan Water for Life, de organisatie die zich inzet voor goed drinkwater op plekken in de wereld waar dat nog niet vanzelfsprekend is.  

Kraanwater gewoon en toch bijzonder
Naast de fundraising, is de samenwerking met het Preuvemint ook bedoeld om te laten zien dat  kraanwater de gezonde, meest milieuvriendelijke én lekkere dorstlesser is. In Nederland maken steeds meer mensen gebruik van kraanwater als drinkwater. Ook de samenwerking met het Preuvenemint kan daaraan bijdragen.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.