Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 2 storingen. Op 51 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Limburgs drinkwater voor op en over de mooiste heuvels

Of je nu voor snelheid op de weg gaat of voor een ruige mountainbikeroute. WML is in 2024 opnieuw partner van Limburgs Mooiste en support met haar drinkwater alle fietsers.  

Goed hydrateren
Voldoende drinken vóór, tijdens en na het fietsen is namelijk erg belangrijk. Als je sport, ga je zweten en verliest je lichaam vocht. Vocht dat je spieren nodig hebben om goed te presteren. Ga jij dit jaar voor een bijzondere tijd? Zorg dan dat je onderweg altijd water bij je hebt. Je vindt onze drinkwater-tappunten natuurlijk aan de start en finish. Maar ook onderweg kun je je dorst lessen met verfrissend Limburgs drinkwater. Zo blijf je goed gehydrateerd!  

Water for Life
Voor de deelnemers aan Limburgs Mooiste is het vanzelfsprekend dat er iedere dag schoon drinkwater uit de kraan komt. Helaas is dat niet voor iedereen op de wereld het geval. Daarom bedankt aan iedereen die gedoneerd heeft aan Water for Life. Met deze bijdrage geeft de stichting weer mensen elders op de wereld toegang tot schoon drinkwater.

WML wenst alle fietsers én toeschouwers een succesvolle en plezierige editie van Limburgs Mooiste toe. 

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.