Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 50 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Echt Limburgs SPORTwater voor VenloStormt

Duizenden bestormers staan op 22 juni en 23 juni aan de start van de 6e editie van DSV VenloStormt! In totaal zijn er 60 hindernissen voor deze sportievelingen gerealiseerd, waaronder de Water for Life Waterstortbak die door WML mede mogelijk gemaakt is. Naast deze verfrissende hindernis worden de deelnemers op het parcours diverse keren getrakteerd op Echt Limburgs SPORTwater.

Waterpartner
WML is ook dit jaar partner van VenloStormt. Deze hindernissen stormloop in het noorden van onze provincie is één van de zeven sponsorevents waar WML actief als waterpartner bij betrokken is. Alle bestormers, van jong tot oud, kunnen rekenen op water. Bij de start, onderweg , tijdens het klauteren, het klimmen, het glijden, door de modder kruipen en rennen, en bij de finish zijn er waterposten om de dorst te lessen. Voldoende hydrateren is ook bij deze sport belangrijk om een goede prestatie te leveren.

Goede doel
Speciaal voor WML ontwikkelde de organisatie een hindernis, namelijk de Water for Life Waterstortbak. Deelnemers van de 2, 4, 7 en 9 kilometer stormen door met water gevulde bakken. In het midden van deze hindernis staan twee grote stortbakken die met enige regelmaat omkiepen en de bestormers verrassen met een koude douche. Water for Life is het goede doel waar WML zich voor inzet, om elders op de wereld schoon drinkwater te realiseren. Bestormers konden bij inschrijving dit goede doel steunen met een donatie.

Waterproof
De deelnemers van VenloStormt zijn zeker weten waterproof. Hoe zit dat met het kijkende publiek? Speciaal voor de toeschouwers heeft WML ook een leuke activiteit ontwikkeld “Ben jij waterproof?”. Liefhebbers kunnen onder genot van een vers getapt bekertje water hun waterkennis testen door zelf waterproefjes uit te voeren en te checken hoe het zit met het watergehalte in hun lichaam. Voor jong en oud is dit een leuke activiteit om te doen. Water is er voor iedereen. 

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.