Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 75 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Vervanging van de waterleiding

Jaarlijks saneert WML zo’n 110 kilometer hoofdleiding en worden bij zo’n 7.000 Limburgse huishoudens (gedeeltelijk) hun huisaansluiting vervangen.

Hoe werkt het?

Om onze klanten goed te informeren is er een animatie ontwikkeld. Deze animatie geeft in grote lijnen weer hoe het vervangen van de waterleiding over het algemeen werkt. Veel klantvragen worden hierin duidelijk beantwoord.

De eerste klantreacties op de animatie zijn zeer positief. Veel mensen zijn verrast over de enigszins complexiteit van het vervangen van waterleidingen. De werkzaamheden dienen veilig en betrouwbaar uitgevoerd te worden om de kwaliteit van het kraanwater te borgen. Om dit te borgen zijn verschillende maatregelen getroffen en wordt het saneringsproces in delen opgeknipt. Hierover is soms onbegrip. Hopelijk geeft de animatie meer inzicht en ontstaat er meer begrip voor onze werkzaamheden.

We werken structureel aan het leidingnet om nu en in de toekomst om Limburgers te blijven voorzien van betrouwbaar en betaalbaar drinkwater. 

Reacties (3)

J. Morreau, Kastanjelaan 19, 6241 AV Bunde | 11-10-2017
Mijn klantnummer: 10250077<br /> In maart van dit jaar werd de hoofdwaterleiding in de Kastanjelaan te Bunde vernieuwd. De huisaansluitingen zouden nog volgen. Nu gaan wij de opritten van nr. 19 (en 21) vernieuwen. Het is niet de bedoeling dat de pas aangelegde opritten weer worden opengebroken voor de aanleg van de huisaansluiting. Kunt u mij aangeven op deze huisaansluitingen nog vernieuwd worden. Zo ja, dan zou dit op zeer korte termijn moeten gebeuren. Graag uw antwoord hierover. Bij voorbaat dank en vriendelijke groet, J. Morreau
a.post | 24-10-2017
in week 45 zou de meter worden verwisseld is dit bericht van jullie.?<br /> schelsberg 69 te Heerlen
M Coenen | 14-02-2020
Ik voel me echt besodemieterd door de manier van werken door Uw opzichter en de onderaannemer van Geleuken . Afspraken niet nakomen niet afmelden en uiteindelijk geen werkzaamheden met mededeling : is al uitgevoerd met nog geen schop in de grond zou graag van directie horen of dit de werkwijze van WML is

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.