Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 71 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Waar komt jouw water vandaan?

Verspreid over de provincie, van Noord tot Zuid, liggen bronnen van ons drinkwater. Deze zijn altijd dichtbij. Daarmee is kraanwater het meest gebruikte streekproduct in Limburg. Maar waar komt dat water nu precies vandaan?

Weet jij het? ‘Uit de kraan.’, zeggen veel Limburgers. Dat bedoelen we niet. Van welke bron wordt jouw water gemaakt? Dat is vanaf nu te ontdekken op limburgsdrinkwater.nl.

We staan er niet bij stil, maar wij Limburgers wonen, werken, sporten, studeren, spelen, fietsen op het drinkwater van morgen en overmorgen. Het stroomt onder onze voeten, diep in de bodem, totdat het lokaal gewonnen en gezuiverd thuis uit de kraan komt.

Door de lokale winning, is het water overal net iets anders. Daarom drinken we in Wessem net wat ander water dan in Wittem of Weert. De kwaliteit is overal top, maar echte fijnproevers kunnen een licht smaakverschil proeven. Altijd proef je een beetje Limburg.

Om in de toekomst nog steeds het beste in Limburg naar boven te kunnen halen, is er nu extra aandacht voor het drinkwater én haar bronnen. Zo kunnen we van het drinkwater, maar ook van de bronnen blijven genieten. Want ze liggen vaak op de mooiste plekken van Limburg. Op de website zijn allerlei tips te vinden om eropuit te gaan.

Waar komt het water vandaan? Ontdek het op limburgsdrinkwater.nl

Reacties (1)

CAREL HABETS | 16-12-2019
Al een aantal jaren geleden werd gemeld dat DUITS drinkwater gemengd zou worden met NEDERLANDS drinkwater ....mn. voor de gemeente KERKRADE<br /> Ik lees daar niets over uw best interessant bericht ?

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.