Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 73 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Wandelen voor een drinkbare Maas

'Drinkbare rivieren' zijn een goede indicatie voor gezond leven. Met die boodschap wandelt Li An Phoa van bron tot monding van de Maas. Deze week loopt ze door Nederlands Limburg. Ze onderbrak haar wandeling voor een bezoek aan de plek waar WML van het Maaswater van vandaag drinkwater maakt.

Met haar wandeling van twee maanden vraagt Li An Phoa aandacht voor de kwaliteit van rivierwater. Daarbij ontmoet ze bewoners, beleidsmakers, recreanten, vissers, media en vele anderen. Met schoolkinderen doet ze eenvoudige proefjes om de waterkwaliteit te meten. Doel: het waterbewustzijn verhogen en lokale acties 'op weg naar drinkbare rivieren' ondersteunen.

In het waterproductiebedrijf van WML in Midden-Limburg zag Li An Phoa tijdens een tussenstop hoe drinkwater wordt gemaakt uit Maaswater en welke toenemende inspanningen nodig zijn om dat te kunnen blijven doen. Daarnaast ontmoette ze Limburgse basisschoolleerlingen en sprak met hen over de 'luxe' om goed drinkwater te hebben en het belang van schone rivieren.

Wilt u Li An supporten, meewandelen of wilt u meer informatie over haar tocht langs de Maas (en andere rivieren)? Kijk op www.drinkablerivers.org


Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiƫle waterzaken regelen.