Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 2 storingen. Op 51 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

WMLdoet en gaat voor de klas

Op 9 en 10 maart zet Nederland zich in voor de vrijwilligersactie van NLdoet. Ook “WMLdoet” mee aan vrijwilligerswerk.

In de maand maart geeft een groep WML-medewerkers gastlessen in het kader van Wandelen voor Water. Wandelen voor Water is een project van Amref Flying Doctors waarbij basisschoolleerlingen zes kilometer lopen met zes liter water op hun rug om geld in te zamelen voor waterprojecten in Afrika.

WML partner van Amref Flying Doctors
Wandelen voor Water is een jaarlijks terugkerend evenement en wordt dit jaar voor de 16e keer georganiseerd door Amref Flying Doctors. WML is één van de partners en verzorgt in Limburg de (centrale) sponsorloop en geeft gastlessen op de deelnemende basisscholen. In onze provincie lopen dit jaar zo’n 1.300 leerlingen mee. Hiervan wandelen zo’n 400 leerlingen op woensdag 21 maart rondom de Lange Vlieter, het spaarbekken van één van WML’s waterproductiebedrijven.

Water voor iedereen
Lopen voor het goede doel is een pittige maar nobele prestatie van de deelnemende leerlingen. Naast fondsenwerving voor waterprojecten in Ethiopië, maakt de sponsorloop de Limburgse leerlingen bewust van het gemak waarmee wij kunnen beschikken over betrouwbaar kraanwater. Leeftijdsgenoten in Ethiopië lopen namelijk dagelijks deze kilometers om aan (schoon) drinkwater te komen. Wandelen voor Water dient zo meerdere doelen. De totale opbrengst van de loop wordt tijdens de wandeling bekend gemaakt.

Kijk voor meer info op www.wandelenvoorwater.nl 

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.