Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er is 1 storing. Op 47 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Water Innovation Challenge 2022 van start

Hoe zorgen we er samen voor dat er in Limburg voldoende water beschikbaar is en blijft in de toekomst voor alles en iedereen? Dat is de vraag die studenten voorgelegd krijgen tijdens de Water Innovation Challenge 2022!

Wij, experts uit de waterketen van Waterschap Limburg, Waterschapsbedrijf Limburg en WML, dagen studenten uit om samen met ons na te denken over actuele en toekomstige vraagstukken over beschikbaarheid van water. Samen bouwen we aan een vitale en duurzame Limburgse samenleving!

Dus ben jij student op het MBO, HBO of WO of ken je iemand die geknipt is voor deze challenge? Lees dan snel verder op www.waterinnovationchallenge.nl.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiƫle waterzaken regelen.