Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 2 storingen. Op 75 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Water op Funpop; heel gewoon en toch bijzonder

Op 25 en 26 mei bezochten zo’n kleine 10.000 bezoekers Funpop, hét buitenfestival in Horst aan de Maas voor mensen met een beperking en hun familie, vrienden en kennis. WML was voor het derde jaar op een rij hierbij aanwezig om alle Funpoppers te trakteren op gratis Limburgs drinkwater. Bij een heel gewoon én toch bijzonder festival als dit, mag natuurlijk Echt Limburgs FESTIVALwater niet ontbreken.

Drie smaken water
WML vrijwilligers hebben beide festivaldagen water uitgedeeld aan de dorstige bezoekers. Men had keuze uit drie ‘smaken’ FESTIVALwater: verst getapt vanuit de KRAANwagen, zelf te tappen bij de WML waterwanden op het festivalterrein en gebracht water met waterrugzakken om ook de minder valide bezoekers te voorzien van een gezonde en verfrissende dorstlesser. Voor elke festivalganger iets wils.

Duurzaam festival
Daar waar WML bij de overige sponsorevents nadrukkelijk inzetten op minder (rondzwervende) plastic bekertjes, is een WML recycleteam bij Funpop overbodig. De meeste bezoekers hebben hun eigen waterdragers bij, de WML bekertjes worden hergebruikt en/of netjes weggegooid in de daarvoor bedoelde afvalcontainers of men kocht een speciaal ontwikkelde Funpop bidon om continu te laten vullen. De opbrengsten van de bidon gaan trouwens naar goede doelen: Water for Life en Stichting Funpop. Hierdoor werd water drinken wel heel erg duurzaam!

Reacties (1)

jeannette moerland | 29-05-2019
hallo, ben op funpop geweest.en ik vindt het nog steeds leuk dat ze mijn foto gebruiken , nu op de flylers!!! kun u mij er nog wat toe sturen, de flyer is menu festival knaller. oja ik werd gelijk herkent door de watermensen erg leuk

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.