Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 2 storingen. Op 46 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Limburgse Watertaps houden winterslaap

In de week van 6 november 2023 gaan de WML Watertaps in winterslaap. Met andere woorden openbare buitentappunten in de provincie Limburg worden afgesloten van het water.

Want de kans op nachtvorst is de komende maanden groot. Om bevriezing van het leidingwerk te voorkomen, sluiten we uit voorzorg de tappunten af. Gedurende de winter worden de taps gecontroleerd en ‘voorjaarsklaar’ gemaakt, zodat er ook in 2024 buitenshuis weer lekker gratis Limburgs drinkwater getapt kan worden. 

Limburgs drinkwater terug in 2024

Na de koude wintermaanden, wanneer de kans op bevriezing nihil is, worden de tappunten door onze monteurs weer aangesloten. Dan kan heel Limburg weer genieten van vers getapt drinkwater op openbare plekken. Als u gaat wandelen of fietsen, neem dan uit voorzorg een herbruikbaar flesje mee. Dan kunt u onderweg op een duurzame en gezonde manier uw dorst lessen. Zo draagt u uw steentje bij aan een beter milieu én een vitalere samenleving. Limburgs drinkwater. Gewoon, bijzonder.

Reacties (1)

Ad van der LOO | 10-11-2023
Als deelnemer aan de Swentibold-Mars op Paaszaterdag reken ik er steeds op gebruik te kunnen maken van de tappunten. Hopelijk lukt dat in 2024 ook ondanks dat Pasen dan erg vroeg valt.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.