Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 50 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Limburgse Watertaps weer aangesloten

In de week van 1 april, geen grap, kan er weer lekker drinkwater getapt worden in veel Limburgse gemeenten. Liefhebbers van Limburgs water en voorbijgangers kunnen gratis gebruik maken van de WML Watertap. Limburgse gemeenten en bedrijven onderstrepen hiermee hun gastvrije karakter en dragen bij aan een duurzame en gezonde omgeving.

Gratis drinkwater in de wijk
Het drinken van kraanwater is gezond en duurzaam bovendien. WML stimuleert het drinken ervan door samen met gemeenten en bedrijven in heel Limburg watertappunten te plaatsen. Hier kunnen inwoners en voorbijgangers hun eigen flesjes vullen met fris en puur Limburgs drinkwater. Het Watertap-water stroomt al via WML-leidingen in heel Limburg en hoeft  niet over de halve wereld vervoerd te worden in plastic wegwerpflessen. Limburgs drinkwater: duurzaam en gezond, maar vooral lekker.

Bekijk hier waar u de watertaps kunt vinden. 

Reacties (8)

Laurent Theunissen | 26-03-2019
Ik wil graag contact met het WML over het plaatsen van een watertappunt bij een knooppunt van fietsroutes in Maastricht. Bij wie moet ik zijn?
Kasteel de Keverberg Kessel | 02-04-2019
Kasteel de Keverberg is in 2015 herbouwd, ter afronding wordt in de openbare tuin een beeld herplaatst dat vroeger op de speelplaats van de naburige basisschool stond. In de opbouw onder het beeld waren drinkfonteintjes aangebracht voor de schooljeugd. Wij zouden graag informatie ontvangen over de mogelijkheden om bij het beeld een gratis waterpunt te plaatsen. Daarmee kan een oude historie in een eigentijds kader worden geplaatst. Har Timmermans, voorzitter stichting Keverberg, tel 06/2959 7201
Evelien | 09-04-2019
Wanneer wordt het wml punt in landgraaf bij de trappen van snowworld weer actief gemaakt? :)
Karin Wingen | 10-04-2019
Het watertappunt onder aan de trappen bij Snowworld is nog niet aangesloten. Gezien het grote aantal sporters elke dag graag weer aansluiten.
Gennep Atletiek | 10-04-2019
Als atletiekvereniging organiseren wij een aantal wedstrijden. Hier bieden wij de lopers bekers met water aan. IK heb begrepen dat Brabantwater een X aantal bekers gratis beschikbaar stelt. Is dat ook mogelijk bij WML? Met sportieve groet, Jan van Wissing
Christel van den Boorn | 10-05-2022
Het watertappunt in Meerssen in de Pastoor Dominicus Hexstraat is op 10-5 2022 nog niet aangesloten. Zou dit kunnen gebeuren aub.
Jos Lempers | 22-05-2022
Is het mogelijk dat bij station de Hopel in Eygelshoven een tappunt komt? Hier is namelijk de start van de Dutch Mountain Trail waar erg veel gebruik van gemaakt wordt en er is geen winkel in de buurt waar je iets kan kopen.
Christel van den Boorn | 06-06-2022
Hallo, Zou het ongebruikte watertappunt wat in de Pastoor Dominicus Hexstraat te Meerssen staat misschien bij het station in Bunde geplaatst kunnen worden. Er is geen watertappunt in Bunde. Ik ben postbezorger en zou daar dan mijn fles kunnen vullen. Alvast bedankt als u dit gaat doen.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiƫle waterzaken regelen.