Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 0 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Watertaps in juni open

De 125 Limburgse watertaps zijn vanaf 13 juni weer in gebruik. Nu het ’nieuwe normale’ leven begint vorm te krijgen en we op gepaste afstand eropuit gaan, kunnen liefhebbers onderweg weer drinkwater tappen.

De 125 Limburgse watertaps zijn vanaf 13 juni weer in gebruik. Nu het ’nieuwe normale’ leven begint vorm te krijgen en we op gepaste afstand eropuit gaan, kunnen liefhebbers onderweg weer drinkwater tappen. Ons advies is om bij het tappen de richtlijnen in acht te nemen.

Wij adviseren bij het tappen het volgende:

•             Bedien de drukknop met schone handen.

•             Voorkom zoveel mogelijk direct contact met de tap.

•             Raak het punt waar het drinkwater uitstroomt niet aan. 

Tip: de drukknop kan bijvoorbeeld ook bediend worden door gebruik te maken van een schone zakdoek of handschoen.

Het drinkwater is van uitstekende kwaliteit en veilig om te drinken. Het coronavirus wordt niet aangetroffen in ons drinkwater. Dit wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Belangrijk is om bij het tappen aan de hygiëne richtlijnen te houden, dan kan heel Limburg weer genieten van vers getapt drinkwater op openbare plekken. Laten we samen het beste in Limburg naar boven halen.

Benieuwd waar de 125 watertappunten in Limburg staan?

Download de app “Slokje Limburg”.

App Store

Google Play Store

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.