Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 48 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Limburgse watertaps weer open met Pasen

Het is weer voorjaar. Hét moment om alle Limburgse watertaps, zo'n 140 stuks verdeeld over de provincie, weer aan te sluiten. U kunt vanaf de Paasdagen ook buitenshuis weer genieten van een gezonde en duurzame dorstlesser, namelijk Limburgs drinkwater!

Goed hydrateren

Vooral als u aan het fietsen, wandelen of hardlopen bent, is voldoende water drinken belangrijk. Door alle inspanning gaat u zweten en verliest uw lichaam vocht. Vocht dat spieren nodig hebben om goed te kunnen bewegen. De watertaps zorgen ervoor dat u onderweg uw dorst kunt lessen en goed gehydrateerd blijft.  

Limburgse drinkwatertaps weer open

Eigen bidon of flesje vullen

Natuurlijk zijn de watertaps de komende maanden ook voor de minder sportievelingen geopend. Kortom iedereen, van jong tot oud, kan 24/7 water tappen. De taps staan van Molenhoek tot Maastricht en van Vaals tot in Weert. Vergeet niet uw eigen bidon of flesje mee te nemen om te vullen. Hierdoor bent u ook nog eens milieubewust bezig. Geniet van het buiten zijn.  

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.