Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 2 storingen. Op 46 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Wereld Waterdag!

22 Maart is het Wereld Waterdag. Hét moment om even samen stil te staan bij onze eerste levensbehoefte: drinkwater. Iets dat hier elke dag en overal ‘gewoon’ uit de kraan komt. Maar hoe vanzelfsprekend dat voor ons misschien ook lijkt, zo bijzonder is dat voor miljoenen mensen wereldwijd die geen toegang hebben tot schoon drinkwater en een toilet.

Stichting Water for Life

Daarom steunen wij Stichting Water for Life in hun missie om schoon drinkwater wereldwijd voor iedereen toegankelijk te maken. Dat doen we samen met andere Nederlandse drinkwaterbedrijven en hopelijk ook samen met u! Draagt u ook een druppeltje bij op Wereld Waterdag? Uw donatie is meer dan welkom via www.waterforlife.nl/doneer-wml

Watermakers Limburg en Nationale Kraanwaterdag

Op Wereld Waterdag geven we ook elk jaar, samen met de andere Nederlandse drinkwaterbedrijven, het startschot voor de Nationale Kraanwaterdag in september. Op deze dag staat drinkwater een hele dag landelijk in de schijnwerpers op basisscholen en bso’s. Vanaf 22 maart kunnen alle scholen en bso’s zich weer aanmelden. Kijk op kraanwaterdag.nl voor meer informatie.

Wist u dat...
wij in ons educatieprogramma kinderen al op jonge leeftijd en op een speelse manier bewust maken van het belang van schoon drinkwater? Zo’n 5.000 basisschoolleerlingen bezoeken jaarlijks ons educatiecentrum in de waterfabriek in Beegden.Voor meer informatie over het educatieprogramma kijkt u op Watermakers Limburg.nl

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.