Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 50 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

WERELDwater voor WMC-bezoekers

WML is waterpartner van het Wereld Muziek Concours te Kerkrade. De opbrengst van de verkoop van WERELDwater cocktails gaat naar Water for Life.

Waterleidingmaatschappij Limburg (WML) is partner van het Wereld Muziek Concours (WMC) Kerkrade. Het evenement waar blaasmuziek én water de verbindende factor is tussen verschillende werelden.

WML organiseert in juli diverse activiteiten tijdens het WMC om aandacht te vragen voor de wereldwijde problematieken rondom schoon drinkwater. Water drinken voor het goede doel Kraanwater is heel 'gewoon en vanzelfsprekend'. Nergens ter wereld wordt zoveel zorg besteed aan de kwaliteit van het drinkwater als hier in Nederland. Wereldwijd hebben 663 miljoen mensen geen toegang tot veilig drinkwater. Daarom zet WML zich in voor veilig drinkwater op plekken in de wereld waar dit niet vanzelfsprekend is.

Via acties, zoals het verkopen van WERELDwater cocktails, probeert WML geld te genereren en aandacht te vragen voor het goede doel. Water for life is dé goede doelen organisatie van vier Nederlandse drinkwaterbedrijven. Echt Limburgs WERELDwater in het stadspark van Kerkrade Zo ook tijdens WMC. In het Stadspark is WML aanwezig met de ‘KRAANwagen’.

Iedereen kan zichzelf hier trakteren op een ‘Echt Limburgse WERELDwater cocktail’. De cocktails worden met passie bereid en zijn '100 % katerproof'. Ze bevatten alleen natuurlijke ingrediënten, waaronder kraanwater. De opbrengst van de verkoop van de cocktails gaat naar drinkwaterprojecten van Water for Life. Deze verfrissende cocktails zijn niet alleen lekker, ze zorgen ook nog voor een goed gevoel.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.