Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 49 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Wereld Water Dag & Water for Life

22 Maart 2021 is het Wereld Water Dag: de internationale dag van de VN om het belang van betrouwbaar drinkwater voor iedereen ter wereld onder de aandacht te brengen. Dit jaar staat Wereld Water Dag in het teken van de waarde van water.

Wat betekent water voor jou? Hoe is water van invloed op je dagelijks leven, op je welzijn en op je omgeving? En sta je er wel eens bij stil dat schoon drinkwater niet overal zo vanzelfsprekend is als bij ons in Nederland?

Voor ons is schoon drinkwater thuis uit de kraan heel ‘gewoon’, maar dat is lang niet voor iedereen het geval. Water heeft voor veel Nederlanders dan ook een andere betekenis dan voor mensen in landen waar het water niet zo rijkelijk uit de kraan vloeit. Daarom ondersteunt WML de Stichting Water for Life, die deze week, in aanloop naar Wereldwaterdag, online campagne voert over de waarde van water. Voor jou, voor mij en voor iedereen ter wereld. Water for Life zorgt ervoor dat mensen in arme landen en wijken toegang krijgen tot betrouwbaar drinkwater en sanitaire voorzieningen.

In deze campagnevideo vertellen verschillende mensen wat water voor hun persoonlijk betekent. Waarom schoon drinkwater zo belangrijk is en waarom we er bewust en zorgvuldig mee om moeten gaan.

Je kunt de campagne van Water for Life tot en met 22 maart met hashtag #ditbetekentwatervoormij volgen via:

Wilt u zelf een steentje bijdrage? Dat kan natuurlijk ook, via: https://www.waterforlife.nl/doneer-WML. Namens Water for Life: bij voorbaat dank daarvoor!

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.