Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 55 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

De winnaars van de Water Innovation Challenge 2022

Hier zijn ze dan: de winnaars van de Water Innovation Challenge 2022!

Tijdens de finale op vrijdagmiddag 17 juni bij het Waterschap in Roermond, presenteerden studenten van diverse MBO's, hbo's en universiteiten hun innovatieve ideeën m.b.t. toekomstige waterbeschikbaarheid in Limburg aan de drie betrokken waterketenpartners: Waterschap Limburg, Waterschapsbedrijf Limburg en Waterleiding Maatschappij Limburg. In de afgelopen maanden werkten zij onder begeleiding van experts van de drie organisaties hun ideeën uit.

Maar wie wisten de Water Innovation Challenge awards te bemachtigen?

De Verbindingsprijs ging naar Team Van Looswater naar Oogstwater (Cheyenne, Luuk, Aniek & Nicolle) van Has Hogeschool. De Waterketenprijs was voor Team Babylon 2.0 (Dave & Camilla) van Zuyd Hogeschool en de Eurekaprijs voor Team Activated Carbon Beds (Niels, Giel & Dirk) van TU Eindhoven. Dit laatstgenoemde team ging er na een stemronde onder alle aanwezigen, ook met de Publieksprijs vandoor.

Voor de winnende teams was er een mooie trofee én een ontwikkelingsbudget waarmee zij hun ideeën verder kunnen concretiseren en in de praktijk brengen, samen met de waterketenpartners. De prijzen werden uitgereikt door bestuurder Arnold Jansen van Waterschap Limburg, directeur Geert Tummers van Waterschapsbedrijf Limburg en directeur Joyce Nelissen van Water Maatschappij Limburg, met de woorden: “Als juryleden zijn we trots op de studenten die vandaag hun creatieve en innovatieve ideeën aan ons hebben gepresenteerd. We zijn enthousiast om deze ideeën verder te ontwikkelen binnen de waterketen." 

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.