Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 55 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

WML junior reporters zijn live!

TV4Kids, tv voor en door kinderen, gaat voor WML een aantal uitzendingen maken over het Limburgse kraanwater. De WML junior reporters duiken in de wereld van de WaterMakers van Limburg. Heel veel jongeren weten namelijk niet wat er allemaal moet gebeuren om water drinkbaar te maken.

Deze filmproducties zijn een co-product van basisschoolleerlingen en leerlingen van het (voortgezet) speciaal onderwijs. Onder begeleiding van een docent wordt alles uitgewerkt. De leerlingen maken een script, filmen, interviewen, presenteren, editen de beelden en uiteindelijk ontstaat er een bruikbaar eindproduct. Met trots presenteren we aflevering 1: Limburgs grondwater.

Nieuwsgierig naar de eerste uitzending? Bekijk het hier 

Houdt deze afspeellijst in de gaten voor alle afleveringen.

Reacties (2)

Ria Dols | 07-09-2023
Ik vind wel vreemd dat overal waterpunten zijn en waar de schoolgaande jeugd mee aan het knoeien is.Heb het ook bij de gemeente gemeld maar die heeft nog niet gereageerd.En WMl vraagt dan om het zuinig aan te doen met water.
Ger van Caldenberg | 08-09-2023
Is het mogelijk om in de toekomst bij de productie van drinkwater de verhouding tussen rivierwater en grondwater als bron aan te passen, bijvoorbeeld 40%/60% of iets dergelijks? Dat voorkomt verdere uitdroging van de natuur, denk ik dan. Of zijn er bezwaren daartegen?

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiƫle waterzaken regelen.