Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 75 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

WML junior reporters zijn live!

TV4Kids, tv voor en door kinderen, gaat voor WML een aantal uitzendingen maken over het Limburgse kraanwater. De WML junior reporters duiken in de wereld van de WaterMakers van Limburg. Heel veel jongeren weten namelijk niet wat er allemaal moet gebeuren om water drinkbaar te maken.

Deze filmproducties zijn een co-product van basisschoolleerlingen en leerlingen van het (voortgezet) speciaal onderwijs. Onder begeleiding van een docent wordt alles uitgewerkt. De leerlingen maken een script, filmen, interviewen, presenteren, editen de beelden en uiteindelijk ontstaat er een bruikbaar eindproduct. Met trots presenteren we aflevering 1: Limburgs grondwater.

Nieuwsgierig naar de eerste uitzending? Bekijk het hier 

Houdt deze afspeellijst in de gaten voor alle afleveringen.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiƫle waterzaken regelen.