Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 55 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

WML trakteert tijdens Pinkpop-jubileum

Pinkpop 50 jaar! WML is er als waterpartner ook deze jubileumeditie weer bij. Voor het elfde achtereenvolgende jaar kunnen Pinkpopbezoekers rekenen op vers getapt en gekoeld Limburgs drinkwater. Deze gratis dorstlesser is te verkrijgen bij de diverse WML waterstands op het festivalterrein en ook op de campings van Pinkpop ontbreekt het drinkwater niet.

Genoeg water drinken
De weersvooruitzichten voor Pinkpop 2019 zijn wat wisselend. Dat kan nog allemaal veranderen. Ook al stijgen de temperaturen niet tot zomerse hoogte, het blijft verstandig om tijdens deze lange festivaldagen genoeg te hydrateren en alcoholische en suikerhoudende dranken af te wisselen met water. Dan is de aanwezigheid van Echt Limburgs FESTIVALwater, weer of geen weer, voor de liefhebbers een welkome afwisseling.

Duurzaam water 
Op steeds meer festivals wordt gratis drinkwater uitgedeeld. Pinkpop was één van de eerste grote festivals die hier bewust voor koos en WML podia gaf en geeft om drinkwater, dat van goede kwaliteit en zeer duurzaam is, bij een groot publiek te promoten. Om de duurzaamheid te versterken, gaat WML over op biologisch afbreekbare bekers (PLA). Dit sluit perfect aan bij de move die Pinkpop maakt. Door deze aanpak is er nóg meer aandacht voor recycling en wordt de hoeveelheid plastic afval verminderd.

Reductie single use plastic bekers
Om het aantal single use plastic bekertjes tegen te gaan, heeft WML  in samenwerking met Pinkpop waterzakjes ontwikkeld. Liefhebbers kunnen tegen betaling van 1 Pinkpopmunt een uniek waterzakje kopen en deze tijdens het festival continu laten vullen. De verkoop vindt plaats bij de WML stands, bij de Pinkpop merchandise stands en bij de campingwinkels van Tentenzo. De opbrengsten hiervan gaan naar Water for Life, zodat schoon drinkwater ook elders in de wereld ‘vanzelfsprekend’ wordt.

 

Reacties (7)

ralph gulpen | 04-06-2019
wat leuk zeg zou graag zoon flesje willen kopen alleen ik kok niet op pinkpop waar krijg je ze nog of worden ze via juli ook verstuurt ?
melanie | 04-06-2019
zit er ook een "ophanghaak" aan de zak, zodat deze aan de broeklus kan worden gehangen?
WML | 05-06-2019
Beste Ralph, de zakjes zijn helaas alleen op het Pinkpop-terrein te koop.
WML | 05-06-2019
Beste Melanie, er zit inderdaad een ophanghaak aan het waterzakje.
fleur | 07-06-2019
Mag ik dan ook mijn eigen waterzakken mee het terrein op nemen? Zijn dezelfde als deze alleen dan niet van pinkpop
Marja | 10-06-2019
Leuk waterzakje op Pinkpop aangeschaft. Alleen ben ik de afsluitdop verloren. Is het mogelijk om een losse dop te verkrijgen?
Yeliz Duister | 21-07-2022
Vraagje hebben jullie nog zo een pinkpop drinkzak? Ik zou er graag 1 willen kopen.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.