Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 57 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

WML vervangt tijdelijk geen watermeters

In verband met de aangescherpte maatregelen van de overheid om het coronavirus onder controle te houden, gaat WML het vervangen van watermeters tijdelijk opschorten. Niet-urgente werkzaamheden waarbij onze monteurs bij klanten in huis komen, stellen we tot nader order uit.

Afspraak voor watermeterwissel
Al gemaakte afspraken voor het wisselen van de watermeter ná 15 oktober worden geannuleerd. Heeft u een verzoek van WML ontvangen om een afspraak te maken, dan kunt u deze negeren. U ontvangt op een later tijdstip een nieuw verzoek waarin wij vragen een nieuwe afspraak te maken.

Reacties (2)

Theo Hulsmans | 22-06-2021
wanneer gaat u weer beginnen met het vervangen van de watermeters.
M.M.G.G.Ehlen | 25-11-2022
Op 1 december 2022 zou de watermeter tussen 12:30 en 16:30 worden vervangen op het leveringsadres: Jonge Hagen 35, 6261 NM in Mheer.. Helaas ben ik dan niet thuis i.v.m. een crematie in Weert waar ik naartoe ben. Ik zie op uw website geen andere afspraak mogelijkheid om deze meter vervangingsdatum te veranderen.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.