Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 5 storingen. Op 82 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

WML werkt in Schinveldse bossen

Het drinkwater van Onderbanken, Brunssum en een flink deel van Landgraaf komt uit de eigen regio: in de Schinveldse bossen pompt WML het water vanaf een flinke diepte op. Dat zorgt voor zeer zuiver én zacht water. Om dat ook in de toekomst te kunnen leveren, vinden er komende maanden werkzaamheden plaats in de omgeving van het WML-pompstation in Schinveld.

Vanaf 28 augustus zal aannemer BTL op vier plekken in de directe omgeving van het WML-pompstation ruimte maken voor nieuwe putten van waaruit grondwater kan worden opgepompt. Op die plekken wordt een aantal bomen weggehaald, zodat (in het najaar) de boringen en het plaatsen van de pompen in de putten kunnen plaatsvinden. Begin 2018 volgt de aanleg van de leidingen zodat de putten in gebruik kunnen worden genomen.

Nieuwe ‘pompputten’ zijn nodig om Onderbanken en omgeving niet alleen van goed, maar ook van voldoende drinkwater te kunnen blijven voorzien. Uiteraard proberen WML en de aannemers de overlast tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken.

Heeft u vragen over de werkzaamheden, neemt u dan contact met ons op. 

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.