Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 2 storingen. Op 75 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Kom 29/10 naar de open dag "Beleef ons Water"

Op zondag 29 oktober aanstaande organiseert Waterschap Limburg in samenwerking met WBL een open dag. Op vijf locaties, verspreid over onze provincie, kunt u een kijkje nemen achter de schermen van onze waterwereld. In Nederweert, Roermond en Simpelveld is ook WML aanwezig en kunt u onder begeleiding van onze drinkwaterexperts aan de slag met écht Limburgs kraanwater.

Naast het uitdelen van gratis water, wordt u meegenomen naar de wereld achter de kraan. Ons kraanwater is heel vanzelfsprekend én toch heel bijzonder. Waarom? Dat leggen de WaterMakers van Limburg u van bron tot tap uit. U mag ook zelf aan de slag met het aansluiten van een waterleiding of het zuiveren van het grondwater.     

Naast WML’s activiteiten kunt u op de rioolwaterzuiveringen zien (en ruiken) hoe het rioolwater gezuiverd wordt. Hier krijgt u op ludieke wijze “wc-lessen” om te leren wat wel en niet door de wc gespoeld mag worden. Ook worden er bijzondere waterwandelingen georganiseerd. Dit is nog maar een greep uit de vele activiteiten die tijdens de open dag “Beleef ons Water” worden aangeboden. Kom en volg de weg van het water en maak een avontuurlijke reis door de waterketen!

Deze open dag is van 11.00 tot 16.00 uur en gratis toegankelijk. WML is aanwezig op de volgende locaties:  

  • Waterschapswerf Nederweert , Pannenweg 317
  • RWZI  Simpelveld, Raffelsbergerweg 6, parkeren achter en rondom het sportcomplex/Sportlaan 5
  • RWZI Roermond, Buggenumerweg 5, parkeren in het weiland op de Buggenumerweg

Check www.waterschaplimburg.nl voor alle adressen en meer informatie over het totale programma.

Reacties (3)

joelle geraats | 18-10-2017
graag wil ik deelnemen aan deze opendag samen met 2 andere klasgenoten. wij doen ons profielwerkstuk namelijk over water en dit past perfect bij ons onderwerp!
Anouk | 25-10-2017
Klinkt interessant! Zijn de activiteiten alleen buiten of ook binnen?
WML | 26-10-2017
Op vijf verschillende locaties in Limburg vinden er activiteiten plaats. Per locatie kan het programma verschillen. Overal vinden er binnen- en buitenactiviteiten plaats. Check www.waterschaplimburg.nl voor meer informatie over het totale programma en eventlocaties.

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.