Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 76 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Actievoorwaarden

Wil je kans maken op een jaar gratis water? Lees dan onderstaande actievoorwaarden en doe mee. De actieperiode loopt van 1 december 2019 tot 1 december 2020.

Actievoorwaarden

Voldoe je aan de gestelde voorwaarden? Volg dan onderstaande stappen en maak kans op één jaar gratis water. WML betaalt drie klanten (deelnemers) zijn/haar waterrekening over 2020 terug.

Voorwaarden

  1. Om mee te dingen naar een jaar gratis water ben jij tenminste 18 jaar of ouder.
  2. Om mee te dingen naar een jaar lang gratis water geef je WML tenminste twee jaar toestemming om jouw waterrekening maandelijks via een automatische incasso (AI) te innen.
  3. Je blijft tenminste twee jaar ‘automatische incasso’ klant.
  4. Door mee te doen aan deze actie geef je toestemming aan WML om jouw naam en eventueel een foto van de prijsuitreiking te gebruiken voor promotionele uitingen gedurende een jaar.
  5. WML benadert de winnaars persoonlijk via een e-mail en een pb op Facebook. Om de prijs te claimen reageer je binnen veertien dagen nadat WML je benaderd heeft.

Wat moet je doen?

  • Log in op mijnWML. Heb je nog geen account, maak  dan eerst een account aan. Er staat een handig instructiefilmpje op de homepage hoe dat te doen.
  • Ga naar ‘mijn financiële gegevens’ en kies voor betaalwijze automatische incasso.
  • Kies je termijnbedrag, per maand of per drie maanden.
  • Kies je afschrijvingsdatum (rond de 16e of 25e van de maand). Bij betaling per drie maanden is de afschrijving altijd rond de 16e van de maand.
  • Sla je gegevens op.

Randvoorwaarden

Heb je gewonnen en besluit je binnen twee jaar jouw automatische incasso in te trekken, dan kan WML onkostenvergoeding in rekening brengen (deze kosten zijn maximaal het door jou ontvangen jaarbedrag met aftrek van de maanden waarin je AI-klant was).

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.