Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 2 storingen. Op 46 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Limburgs water drinken

Dankzij het zorgvuldig produceren en distribueren, de strenge wettelijke eisen en het inspelen op de wensen van de klant is het kraanwater in Limburg en in de rest van Nederland van topkwaliteit.

Mede naar aanleiding van een klantonderzoek is WML zo’n vijftien jaar geleden begonnen met het ontharden van water. Anders dan in de omringende landen zit er in het Nederlandse water bovendien geen chloor.

Dit maakt het Limburgse drinkwater prima geschikt voor alledaags gebruik. Daarnaast is het een gezonde en  lekkere dorstlesser. In Nederland wordt, vergeleken met  bijvoorbeeld België en Duitsland, veel meer kraanwater dan flessenwater gedronken.

De Limburgse horeca speelt daar graag op in. Zo zie je steeds vaker dat Limburgse restaurants een karafje Limburgs drinkwater ‘voor erbij’ serveren.

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.