Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 50 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

LET OP: drink genoeg maar wees verder zuinig met water!

WML ziet het drinkwatergebruik sinds een paar dagen enorm toenemen. Zij adviseert dringend om komende dagen geen of zo weinig mogelijk water te gebruiken voor bijvoorbeeld het sproeien van de tuin of het (vaker) verversen van zwembadjes. Zo blijft er genoeg water over voor wat écht belangrijk is: voldoende drinken en af en toe een verkoelende wasbeurt. Voor meer tips kunt u terecht op de speciale pagina.

Bij een verdere toename van het watergebruik kunnen problemen met de waterlevering ontstaan: de druk neemt af en er komt steeds minder water uit de kraan. Om dat voor te zijn, helpt het om deze dagen verstandig met het drinkwater om te blijven gaan

In tijden van extreme hitte is ook WML zelf nóg zorgvuldiger met het Limburgse drinkwater. We voeren voorlopig even geen werkzaamheden uit die effect hebben op de beschikbaarheid van drinkwater, zoals het afkoppelen van oude en aansluiten op nieuwe waterleidingen en het schoonspoelen van leidingen waar veel water voor nodig is.

We vragen ook ú om verstandig met drinkwater om te gaan en met name alert te zijn op de grote waterslurpers, zoals de tuin en de zwembadjes. Lees onze tips

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.