Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 5 storingen. Op 53 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Waterverbruik weer normaal

Nu de grootste hitte voorbij is, heeft WML de werkzaamheden hervat die een tijdelijk effect hebben op de beschikbaarheid van drinkwater, zoals het afkoppelen van oude en aansluiten op nieuwe waterleidingen en het schoonspoelen van leidingen waar veel water voor nodig is.

Aan het begin van de recente hittegolf zagen we in Limburg een enorme toename van het waterverbruik. Om (lokale) problemen in de watervoorziening te voorkomen, riep WML op om geen of zo weinig mogelijk water te gebruiken voor bijvoorbeeld het sproeien van de tuin of het (vaker) verversen van zwembadjes. Dank aan al onze klanten die aan die oproep gehoor hebben gegeven! Nu konden we problemen zoals een lage druk of uitval van de watervoorziening voorkomen.

Ondanks dat de zeer warme periode voor nu achter ons ligt, blijft het van belang om verstandig met drinkwater om te gaan en met name alert te zijn op de grote waterslurpers, zoals het sproeien van de tuin en het vervangen van zwembadwater. Bekijk hier onze tips.

Reacties (2)

Vinken | 28-08-2020
Goedemorgen, 1 Van onze clienten op de Looimolenstraat 22F in Weert klaagt over een lage waterdruk. We hebben hier onlangs voor gebeld en dat zou te maken hebben met een aanpassing in het systeem vanwege het warme weer. Ze ervaart dit nu nog? Heeft u daar een verklaring voor? Ik hoor graag een reactie.
HPL van Montfort | 22-07-2022
We hebben zeer lage waterdruk, de vaatwasser slaat af met een foutmelding, warmwater van Nefit verwarming/warmwater laat zich niet meer met koud water mengen. Water kan maar bij een kraan getapt worden een tweede kraan werkt dan niet. Bij de buren hebben ze zwembaden, vraag me af hoe ze dat bij die druk gevuld krijgen? Kan WML wat beteken voor mij?

Reageren

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiƫle waterzaken regelen.