Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 4 storingen. Op 80 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Routeboekje brongebieden Limburgs drinkwater

WML is heel erg zuinig op de gebieden waar de bronnen voor Limburgs drinkwater liggen. Die brongebieden behoren dan ook tot de mooiste pareltjes van de Limburgse natuur. En het mooie is, in tien van de zestien brongebieden zijn prachtige wandel- en fietsroutes uitgestippeld.

De 20 wandel- en fietsroutes over de bronnen zijn nu gebundeld in een handzaam boekje. Klaar om mee te nemen en om op pad te gaan met uw eigen drinkwater onder uw voeten. In het routeboekje vindt u niet alleen wandel- en fietsroutes, maar ook horecagelegenheden aan de route waar u kunt genieten van een Slokje Limburg, lekkere waterrecepten en waterbespaartips.

Vul onderstaand formulier in om ook in het bezit te komen van een routeboekje. Wellicht ligt het routeboekje binnenkort bij u in de brievenbus. Maar let op: Op = Op.

De routes zijn online hier te vinden.

WML routeboekje

Ja, ik wil graag het routeboekje Fietsen & wandelen op het drinkwater van morgen aanvragen. Let op: Op = Op.

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiƫle waterzaken regelen.