Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er is 1 storing. Op 43 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Hulp bij digitale vaardigheden

22% van de Nederlandse bevolking van 12 jaar en ouder heeft geen of weinig ICT-vaardigheden. Om goed mee te kunnen doen in de maatschappij moet u voldoende digitale vaardigheden hebben. Dat zijn vaardigheden die nodig zijn om te kunnen lezen, schrijven en rekenen op digitale apparaten. Digitale vaardigheden zijn ook nodig om uw werk goed uit te kunnen voeren. Veel leerlingen van 10 tot 18 jaar hebben moeite om op internet te zoeken naar informatie. Het beoordelen van die informatie is ook vaak lastig. Moeite met digitale vaardigheden en laaggeletterdheid spelen vaak samen een rol. 

Samenwerking

SeniorWeb en WML werken samen. WML vindt het van belang om aandacht te besteden aan dit groeiende thema binnen de maatschappij.

Digi-zelftest

Doe de Digi-zelftest om te bekijken hoe computervaardig u bent. 

Start de Digi-zelftest

Ik wil (beter) digi vaardig worden

SeniorWeb maakt senioren wegwijs in de digitale wereld. Hulp via internet, per telefoon of aan huis is mogelijk. U kunt lid worden van SeniorWeb.

030-2769965 Meer informatie Aanmelden

Leslocatie ’t Gilde Maastricht

’t Gilde Maastricht is één van de leslocaties van SeniorWeb. Het is een vrijwilligerscentrum waar u kunt deelnemen aan diverse activiteiten op het gebied van taal, sport, creativiteit, lezingen, excursies en computerondersteuning. Zo biedt ’t Gilde bijvoorbeeld de cursus omgaan met de iPad aan.

043-3440910 Meer informatie Aanmelden

Bibliotheek Centre Céramique Maastricht

U kunt ook terecht in de bibliotheek Maastricht. Zij bieden een gratis oefenprogramma Klik & Tik aan. Hier leert u de basis om de computer te gebruiken.

043-3505600 Meer informatie

Niet gevonden wat u zoekt of liever persoonlijk contact?

Contactmogelijkheden

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.