Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er is 1 storing. Op 43 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Verplaatsen of ijken watermeter

IJken watermeter

Als u twijfelt over de registratie van uw watergebruik, dan kan WML de watermeter zekerheidshalve ijken. Mocht blijken dat de watermeter inderdaad niet goed registreert, dan brengt WML voor het ijken geen kosten in rekening. Registreert de watermeter het verbruik wél naar behoren, dan wordt het ijken in rekening gebracht. De kosten daarvan kunt u terugvinden in de geldende Tarievenregeling.

Verplaatsen watermeter of aansluitleiding

Bij verbouwingen is het soms nodig de watermeter of de complete aansluitleiding te verplaatsen. Binnenshuis of op uw terrein. Om de kwaliteit van de aansluitingen te garanderen, kunnen verplaatsingen alleen door WML worden uitgevoerd. Verder is het belangrijk een wijziging in de binneninstallatie aan de Controle- & Inspectiedienst door te geven.

Kijk op deze pagina (bij Aanvullende producten en diensten) voor de tarieven van een verplaatsing.

Een verplaatsing kunt u via mijnaansluiting.nl aanvragen. 

Niet gevonden wat u zoekt of liever persoonlijk contact?

Contactmogelijkheden

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.