Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 76 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Hulp bij lezen en schrijven

►    Wist u dat?

2,5 miljoen mensen in Nederland van 16 jaar en ouder moeite hebben met lezen, schrijven en/of rekenen. Dat staat gelijk aan 18% van de bevolking oftewel ongeveer 1 op de 6 inwoners. Vaak hebben zij ook moeite met digitale vaardigheden. Meer dan de helft van deze groep is oorspronkelijk Nederlander.

►    Samenwerking

Stichting Lezen & Schrijven en WML werken samen. Het programma Taal voor het Leven heeft als doel dat iedereen kan meedoen in de maatschappij. WML vindt dit belangrijk en is daarom vanaf november 2018 partner van dit programma.

►    Taalzelftest

Doe de Taalzelftest om te bekijken hoe taalvaardig u bent.

Start de Taalzelftest

►    Ik wil (beter) leren lezen en schrijven

U kunt bij de partners van Stichting Lezen & Schrijven samen in een groep leren of alleen met begeleiding van bijvoorbeeld een taalmaatje. De cursussen zijn meestal gratis, soms is een kleine bijdrage nodig. Aanmelden kan via de website of via de telefoon.

0800-023444 Meer informatie Aanmelden

Niet gevonden wat u zocht of liever persoonlijk contact?

Contactmogelijkheden

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.