Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 71 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Storing

►    Waar vind ik een overzicht van de actuele storingen?​

Onze storingen staan vermeld op de website https://www.waterstoring.nl/wml.

►    Hoelang duurt het voordat een storing is opgelost?​

We proberen een storing binnen 4 uur op te lossen. Het kan echter ook langer duren, afhankelijk van de soort storing. Wij doen ons best om de storingen zo snel mogelijk op te lossen. Op de website https://www.waterstoring.nl/wml kunt u de status raadplegen.

►    Ik heb een storing, waar kan ik dit melden?​

Vervelend dat u last heeft van een storing. Uw storing melden kan telefonisch via 043-3090909 of via de website https://www.waterstoring.nl/wml. Rechtsonder in het beeld is een oranje button Uw storing melden.

►    Wat houdt kookadvies in?

Uw kraanwater voldoet niet aan alle eisen. U kunt het water uit de kraan niet direct gebruiken. Eerst moet u het water 3 minuten doorkoken voordat u het gebruikt voor consumptie of het bereiden van eten. Klik hier voor meer informatie.

Niet gevonden wat u zocht of liever persoonlijk contact? Klik hier voor onze contactmogelijkheden.

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.