Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 0 storingen. Op 71 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Verhuizen

 

►    Hoe geef ik mijn verhuizing door via mijnWML?

Klik hier om ons filmpje te bekijken. Nog geen account voor mijnWML? Neem onze instructiekaart erbij om snel een account aan te maken.

►    Vanaf welk moment kan ik mij aan- of afmelden?

U dient zich vanaf de sleuteloverdracht aan of af te melden. Klik hier om uw verhuizing door te geven.

►    Kan ik mijn toekomstige verhuizing al aan WML doorgeven?

Nee, op dit moment kan dat niet. Wij kunnen uw verhuizing pas verwerken op de dag van sleuteloverdracht. Hiervoor is de stand van de watermeter nodig.

►    Ik ontvang nog een factuur van het oude adres terwijl ik al verhuisd ben. Wat moet ik doen?

Wanneer u nog geen eindafrekening van het oude pand ontvangen heeft, maar wel een factuur dan bent u niet afgemeld. Wij hebben dan de eindstand van de oude woning nodig om u te kunnen afmelden. Het afmelden kunt u online doorgeven via mijnWML. U moet dan eerst inloggen en vervolgens onderaan de pagina kunt u uw verhuizing doorgeven. WML corrigeert als tegemoetkoming tot één maand terug. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

►    Is het mogelijk om tijdelijk twee adressen op mijn naam te hebben?

Ja, dit is mogelijk. U meldt zich dan onder uw huidige klantnummer aan voor het nieuwe adres en heeft tijdelijk twee woningen. Na de sleuteloverdracht van de oude woning kunt u het adres afmelden. Hiervoor is de eindstand van de watermeter nodig.

Niet gevonden wat u zocht of liever persoonlijk contact? Klik hier voor onze contactmogelijkheden.  

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.