Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 76 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Wat is de Jaarafrekening?

De jaarrekening is een rekening over het voorafgaande verbruiksjaar. In het verbruiksjaar betaalt u termijnbedragen voor het waterverbruik.

Aan het eind van dat jaar vragen wij u de watermeterstand door te geven. Op die manier kunnen we precies uitrekenen hoeveel water u heeft verbruikt...

Vervolgens berekenen we het verschil tussen verbruikskosten en de betaalde termijnbedragen. Soms moet u bijbetalen, soms krijgt u geld terug. De meterstand gebruiken we ook voor het berekenen van het termijnbedrag voor het volgende verbruiksjaar.

Wilt u meer uitleg over uw jaarafrekening? Kijk dan hier.

Jaarafrekening digitaal of per post

We sturen de jaarafrekening per post of digitaal. Kiest u voor digitaal, dan ontvangt u een e-mail met de specificaties van verbruik en termijnbedragen. De digitale jaarrekening is precies hetzelfde als de ‘papieren’ variant.

Kiest u voor een jaarafrekening per post, dan worden hier vanaf 1 januari 2018 kosten voor in rekening gebracht (€ 1,51 inclusief 21% BTW).

Niet gevonden wat u zocht of liever persoonlijk contact?

Contactmogelijkheden

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.