Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 2 storingen. Op 46 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Verwisselen watermeter

Voor watermeters geplaatst na 2010 geldt een levensduur van circa 20 jaar. Een voorkeursafspraak inplannen voor het vervangen van de watermeter kan via internet. Daarover sturen wij u van tevoren een brief. Voor het maken van een afspraak heeft WML wel een aantal gegevens nodig.

Afspraak maken voor meterwisseling

In de brief of e-mail die u van WML krijgt staat een servicemeldingnummer. Dat nummer heeft u nodig voor het maken van een afspraak. U kunt hier klikken om zelf een afspraak in te plannen. Heeft u geen brief ontvangen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

Capaciteit watermeter 

De nieuwe watermeter van WML heeft een capaciteit van 1,5 m3/uur. Dit is ruim voldoende voor normaal huishoudelijk gebruik. Het is overigens mogelijk dat uw huidige watermeter een grotere capaciteit heeft, te weten 2,5 m3/uur.

Niet gevonden wat u zoekt of liever persoonlijk contact?

Contactmogelijkheden

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiƫle waterzaken regelen.