Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 71 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Verwisselen watermeter

WML verwisselt de watermeter om de acht tot tien jaar. Dat zijn we wettelijk verplicht. Een voorkeursafspraak inplannen voor het vervangen van de watermeter kan via internet. Daarover sturen wij u van tevoren een brief. Voor het maken van een afspraak heeft WML wel een aantal gegevens nodig.

Afspraak maken voor meterwisseling

In de brief of e-mail die u van WML krijgt staat een servicemeldingnummer. Dat nummer heeft u nodig voor het maken van een afspraak. Heeft u geen brief ontvangen, neem dan even telefonisch contact met ons op. U kunt hier klikken om zelf een afspraak in te plannen. 

Capaciteit watermeter 

De nieuwe watermeter van WML heeft een capaciteit van 1,5 m3/uur. Dit is ruim voldoende voor normaal huishoudelijk gebruik. Het is overigens mogelijk dat uw huidige watermeter een grotere capaciteit heeft, te weten 2,5 m3/uur.

Bedrijven die een grotere capaciteit nodig hebben, bijvoorbeeld voor brandslanghaspels, kunnen dit bij het maken van de afspraak aangeven. Via het berekeningsprogramma kan worden berekend welke capaciteit nodig is.

Niet gevonden wat u zocht of liever persoonlijk contact?

Contactmogelijkheden

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiƫle waterzaken regelen.