Website momenteel te druk.

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 2 storingen. Op 46 plekken zijn er werkzaamheden.
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.

Scheiden

Het is niet mogelijk een tenaamstelling te wijzigen op een lopend contract. Wij vragen u vriendelijk geen mutaties door te voeren via mijnWML. Gaat u scheiden of bent u al gescheiden? Controleer op welke naam het contract staat.

1.    Het contract staat op naam van mijn ex-partner en ik ga verhuizen.

U hoeft niets te doen. Uw ex-partner heeft een contract met WML. Wij adviseren u het rekeningnummer te controleren waarvan automatisch geïncasseerd wordt. Vergeet u niet aan te melden op uw nieuwe adres.

2.    Het contract staat op mijn naam en ik blijf op het huidige adres wonen.

U hoeft niets te doen. U heeft een contract met WML. Wij adviseren u het rekeningnummer te controleren waarvan automatisch geïncasseerd wordt.

3.    Het contract staat op mijn naam en ik ga verhuizen.

In dit geval is het van belang dat u zich afmeldt. Wij vragen u de watermeterstand per datum vertrek door te geven. Binnen twee weken ontvangt u de eindafrekening. Uw ex-partner moet zichzelf aanmelden.

4.    Het contract staat op naam van mijn ex-partner en ik blijf op het huidige adres wonen.

In dit geval is het van belang dat u zich aanmeldt als nieuwe klant. U krijgt dan een nieuw contract met een nieuw klantnummer. Binnen twee weken ontvangt uw ex-partner een eindafrekening. 

Handige tip

Omdat uw gezinssamenstelling wijzigt door een scheiding adviseren wij u om het termijnbedrag aan te passen.

Termijnbedrag wijzigen

Niet gevonden wat u zoekt of liever persoonlijk contact?

Contactmogelijkheden

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.