Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 72 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Overlijden

Een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis. Wij wensen u veel sterkte met uw verlies. Wij adviseren u zo spoedig mogelijk de administratie aan te passen.

►    Hoe geef ik een overlijden door?

Hiervoor kunt u bellen of mailen met de klantenservice, we helpen u graag verder.

Geeft u de melding liever online door? Het wijzigen of opzeggen van een contract na overlijden kan ook via het bedrijvennetwerk Closure. Naast de wateraansluiting kunt u ook andere contracten opzeggen of overnemen zoals verzekering, telefoon etc. De melding wordt op een veilige manier gedeeld met de organisatie die u selecteert, dus ook met WML. 

Overlijden melden

►    Welke mogelijkheden heb ik na het overlijden van een naaste?

In het geval van overlijden heeft u diverse mogelijkheden:

  • drinkwaterlevering beëindigen;
  • naam op contract aanpassen;
  • levering tijdelijk laten doorgaan.

Het wijzigen of opzeggen van een contract na overlijden kan ook via het bedrijvennetwerk Closure.

►    Wanneer kan ik het contract beëindigen?

Wanneer de woning is verkocht of verhuurd kunt u contact opnemen met de klantenservice voor de beëindiging van het contract. Hiervoor hebben wij de eindstand van de watermeter nodig van het leveringsadres en de nieuwe correspondentiegegevens voor de eindafrekening. Beëindigen kan vanaf het moment van sleuteloverdracht.

►    Hoe kan ik de tenaamstelling aanpassen?

Wanneer u op hetzelfde adres blijft wonen dan kunt u het contract overnemen. Dit kunt u doen door telefonisch of per e-mail contact op te nemen met de klantenservice. Wij passen dan de gegevens voor u aan.  

►    Wat moet ik doen als ik de levering tijdelijk wil laten doorgaan?

Wanneer de woning nog niet verkocht of verhuurd is kunt u de levering tijdelijk laten doorgaan. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met de klantenservice. Wij passen de tenaamstelling en de correspondentiegegevens voor u aan. Correspondentie en facturen worden dan naar uw adres gestuurd.

Niet gevonden wat u zocht of liever persoonlijk contact? 

Contactmogelijkheden

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiële waterzaken regelen.