Website momenteel te druk

Op dit moment is de WML website niet goed bereikbaar.
Probeer het over een aantal minuten a.u.b. nogmaals.
Kijk op twitter voor de actuele informatie.
Er zijn 3 storingen. Op 71 plekken zijn er werkzaamheden
mijnWML is uw persoonlijke online omgeving. Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door.
Lees voor

Verhuizen

WML klanten die binnen Limburg naar een ander adres verhuizen, kunnen online een adreswijziging doorgeven. Blijft u op het 'oude adres' ingeschreven, vul dan ook het formulier in. Het doorgeven van een adreswijziging kan namelijk pas na de sleuteloverdracht. Om een correcte eindafrekening te kunnen maken, hebben we de laatste watermeterstand nodig.

Nieuwe klanten van WML kunnen hun aanmelding, voorzien van begindatum en de beginstand van de watermeter binnen acht dagen na de sleuteloverdracht online aan ons doorgeven.

Bent u klant van WML en wilt u zich afmelden, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing naar een adres buiten Limburg, dan ontvangen wij uw afmelding  graag binnen acht dagen na de sleuteloverdracht online.

Ontvangt WML geen afmelding en eindstand van de WML-watermeter, dan blijft u zelf aansprakelijk voor betaling van alle kosten. 

Regel uw zaken zelf via mijnWML

U kunt de meeste zaken rondom uw drinkwateraansluiting zelf online regelen. In mijnWML bekijkt en beheert u bijvoorbeeld uw gegevens, kunt u een verhuizing doorgeven en kunt u de financiƫle waterzaken regelen.